Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Shoppen op FaceBook – Die gozer met die pet

Shoppen op FaceBook

Hallo allemaal,

Heb je het gezien? Er staan 2 T-Shirts te koop op de facebook pagina van ‘Die gozer met die pet’. Een witte en een zwarte. Ik vind ze allebij mooi.  Op de foto staan ze met een V-kraag, maar dat is omdat ik dat fijn vind.

Alle shirts hebben gewoon een ronde kraag. Het zijn stevige merk-shirts. Ze kunnen gewassen worden tot 60 graden, maar op 40 graden gaan ze langer mee. Dat moet je allemaal zelf maar weten.

Als je er eentje wilt hebben, laat dan even een boodschap achter in de in-box van de Facebook pagina. Tot er een besluit is genomen over de webwinkel doen we het even zo. Ga er direct naartoe door Hier te clicken.

#DGMDP #DieGozerMetDiePet

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.