Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Die gozer met die pet. Aflevering 2 ‘Waterval bosbeek’ – Die gozer met die pet

Die gozer met die pet. Aflevering 2 ‘Waterval bosbeek’

Zoals beloofd om de week een schilder tutorial van die gozer met die pet. Bij deze de 2e aflevering van seizoen 1.
Check hier hoe makkelijk je een mooi schilderijtje kan maken met hele simpele technieken. Jij kan dit ook.
En als je dan toch op youtube bent, geef me dan een duimpje omhoog en/of abonneer op mijn kanaal om meldingen te ontvangen voor mijn volgende nieuwe filmpje. Er zal om de week een tutorial geplaatst worden.
#DGMDP #DieGozerMetDiePet

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.