Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Die gozer met die pet:_ S01AFL09 Landschap schilderij. (Nachtreflectie) – Die gozer met die pet

Die gozer met die pet:_ S01AFL09 Landschap schilderij. (Nachtreflectie)

Hey hallo, Vandaag een zwarte canvas veranderd in een nachtschilderijtje.  Wat je ziet zijn allemaal afdrukken van kwasten.  Zie hier hoe simpel dit allemaal gebeurd.  Als ik niet zou geloven dat jij dit ook zou kunnen, had ik daar niet gestaan. Jij ken dit ook !

#DGMDP #DieGozerMetDiePet

 

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.