Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 S04-AFL10- Op zoek naar de zon – Die gozer met die pet

S04-AFL10- Op zoek naar de zon

Hey hallo,

ik heb de zonsondergang met acryl gedaan. Toen dat droog was na ongeveer een half uurtje, heb ik de acrylverf bedekt met schilderstape. Daarna de rest van de canvas met zwarte Acryl/Gesso zwart gemaakt. Toen dat droog was heb ik met olieverf de rest gemaakt. Dit is echt leuk om te doen en je hoeft geen kunstenaar te zijn om zoiets te maken. Jij ken dit ook !

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.