Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Golven onder het maanlicht – Die gozer met die pet

Golven onder het maanlicht

Dit was de laatste aflevering van seizoen 5. Na de zomer hoop ik verder te gaan met seizoen 6. Ik hoop dat je er dan ook bij bent. Tussendoor zal ik wat timelapse schilder-filmpjes maken, waarin ik wel mijn tijd neem. Allemaal bedankt voor het kijken en/of meedoen met die gozer. Als je vragen hebt, altijd goed he ! Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal en een duimpje omhoog. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer. #DGMDP #diegozermetdiepet

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.