Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Langs de vijver – Die gozer met die pet

Langs de vijver

Heyyyy halloo, we zijn alweer bij seizoen 6. De canvas heb ik eerst zwart geverfd met zwarte gesso . Na 20 minuten heb ik heel dun lijnolie erop gedaan. Daarna 3 olie kleuren gemixt en over de gladde lijnolie gesmeerd. Als je net als mij niet goed kan tekenen dan is deze techniek wellicht iets voor jou. Jij kan dit ook ! #Diegozermetdiepet #DGMDP

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.