Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Die gozer met die pet: Aflevering 6 Landschap schilderij. Bergmeertje – Die gozer met die pet

Die gozer met die pet: Aflevering 6 Landschap schilderij. Bergmeertje

Hey hallooo,

#DGMDP #DieGozerMetDiePet
welkom bij de 6e aflevering van die gozer met die pet. Vandaag hebben we weer een mooi landschapje geschilderd met een meertje onderaan de berg, waardoor je waarschijnlijk denkt: “Daar zou ik wel even in willen springen”  Ik zou zeggen: ” spring er lekker in en geniet ervan hoe alles tot stand komt op een mooie en simpele manier.   Ps: Jij ken diet ook !

 

 

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.