Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Die gozer met die pet_ S01AFL07 Landschap schilderij. (Romantisch huisje) – Die gozer met die pet

Die gozer met die pet_ S01AFL07 Landschap schilderij. (Romantisch huisje)

 

Hey hallooo,

Met dit warme weer leek het me lekker om het bos in te vluchten en lekker in de schaduw me vakantiehuisje in. Vanavond lekker bbq’en en daarna lekker afkoelen in het meertje. Ik zou zeggen; ” spring er lekker in en zie hoe simpel dit landschapje is gemaakt. Jij ken dit ook !!!

#DieGozerMetDiePet #DGMDP

 

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.