Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/5/f/diegozermetdiepet.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Die gozer met die pet:_ S01AFL08 Landschap schilderij. (Cirkelbos) – Die gozer met die pet

Die gozer met die pet:_ S01AFL08 Landschap schilderij. (Cirkelbos)

Welkom bij die gozer met die pet.

Vandaag hebben we weer een landschapje geschilderd. En dit keer hebben we met behulp van een deksel van een pan een rondje uit plakfolie gesneden en het buitenste gedeelte ervan op een zwarte canvas geplakt. Daarna het schilderijtje geschilderd en toen we klaar waren met schilderen hebben we het plakfolie eraf gehaald. Het resultaat is echt te gek. Dit moet je zien. En ik blijf het zeggen; “Een beetje deppen met een kwast” ken jij ook !

#DGMDP #DieGozerMetDiePet

 

 

 

Geef een reactie, stel een vraag of zeg je zegje

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.